maandag 12 juli 2010

Herhaling van vorig weekend en Ontspanje

Zaterdagochtend was het tropenrooster aangepast en begonnen we al om 7 uur. Toch waren er toen al 11 fanatiekelingen die minstens 2 uur wilden hardlopen. We dwaalden over Warnsborn onder de bomen in een rustig tempo. We stopten regelmatig om te drinken en onze flessen bij te vullen op de camping. Het lopen ging prima en na 22.5 km in 2:45 vonden we het welletjes.
Zondagochten wat later en alleen op pad. Ik deed eerst mijn 'bergetappe' tot aan de Posbank en vandaar over de Lange Juffer en het Kerkpad weer terug naar Velp. Het laatste stuk over de hei in de volle zon was wel weer zwaar en ik heb wat gewandeld. Maar toch 24 km in 2:35 zodat het weer een mooie trainingsweek was (72 km).
Ik ben namelijk van plan om op 31 juli in Davos de Swiss Alpine K42 te lopen. Dit is een marathon in het hooggebergte die start op 1200 m hoogte in Bergün en dan stijgt naar de eerste piek op 2632 m. Vervolgens even naar beneden en dan weer een piek op 2606 m maar daarna afdalen tot 1500 m in Davos. Totale hoogtemeters is +1890 m. Een prachtige tocht door het berglandschap.

En dat Nederland verloren heeft?  Ach het is jammer; volgende keer beter. De grappen vliegen al weer over het internet. Deze is erg leuk:
Beatrix had een Duitser, Willem-Alexander een Argentijnse. Wedden dat Amalia met een Spanjaard thuis komt?

1 opmerking:

  1. Mooie tocht man. Het aantal hoogte meters is wel pittig. Succes
    Edwin

    BeantwoordenVerwijderen