vrijdag 31 december 2010

Een actieve laatste week van het jaar

Na de alternatieve Derde Kerstdagloop stond ik dinsdagavond weer klaar voor de training. Het was een RDL door het donkere bos maar over wit besneeuwde paden. Prachtig wederom en 14.5 km afgelegd.
Woensdagochtend moest de auto naar de garage. Deze ligt net over de Sacharovbrug dus geschikt om weer naar huis te lopen. Langs de Rijn over de Mandelabrug, achter het station langs over de Bakenbergse weg en via de Schelmse weg weer terug naar huis (15 km). 's-Middags laat via Biljoen, over de dijken langs de IJssel en dan over de Sacharovbrug (14.4 km). Een soort alternatieve Bruggen of Bridge to Bridge loop. Na alle loopjes in het bos en over de hei was het mooi weer eens langs de rivier te lopen. De uiterwaarden waren grote witte vlakten en er lag veel ijs in allerlei vormen en kleuren.
Donderdag eerste geschaatst op de Belterwieden. Rondje van 15 km in iets meer dan een uur. 's-Avonds naar Valkenhuizen gelopen en een 8 keer 4 minuten rustig tempo plus 2 minuten hoog tempo training gedaan. Totaal toch weer 23.1 km.
Vanochtend nog even gedacht om een rondje te lopen maar het weer was pet en met al 92 km deze week was het ook wel genoeg.
Iedereen een prettige jaarwisseling en een prachtig 2011!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten