woensdag 22 juni 2011

Weer een pittige training bij HRR

Vanavond was de training bij The Hague Road Runners weer pittig. We liepen eerst rustig een eind de duinen in en en begonnen toen aan 4 x 6 minuten D3 met 3' pauze. Het bleef droog maar er stond een harde wind.Met alle heuveltjes en soms zanderige paden was het een zware training. Na 14.5 km weer terug op de club. Toen nog met een omweg weer naar huis en ik had er weer 19 km opzitten.
De afgelopen 3 keer waren ook al forse trainingen. Elke keer zeker 1.5 uur en rond de15 km.
Twee weken geleden deden we 3x3x3 of te wel 3 minuten in D2, 2 min pauze, 3 min in D3, 2' pauze, 3' in tempo duurloop, 6' pauze. En die serie nog 2 keer.
Vorige week woensdag liepen we in het Haagse bos 5 maal 8 minuten op D3 tempo met 3 tot 4 minuten rustig aan om een nieuwe startplek te zoeken. Natuurlijk liepen we nog veel harder dan D3 en was het meer tempo duurloop.
Afgelopen maandag eerste weer de duinen in en begonnen met 5 minuten D3, na 3 min pauze gevolgd door 10 min D2. Aan het eind hiervan kwamen we het strand op, waar het heerlijk was. Zon, geen wind, maar wel zacht zand waar je minstens 1 cm in wegzakte. Vervolgens weer 5' D3 over het zware strand, pauze en 10' D2 waarbij we weer het strand afgingen. Tenslotte nog een keer 5' D3 en dan langzaam terug naar de club. Voor degenen die echt geïnteresseerd zijn, hier vindt je het trainingsschema voor de komende 3 maanden.
Ik heb het idee dat dit net iets zwaardere trainingen zijn dan ik bij CIKO gewend was, maar ik kan het allemaal goed bijhouden. Binnenkort wil ik op donderdag weer bij CIKO komen trainen; moet alleen nog zien of dat af te spreken is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten