woensdag 27 januari 2010

Be More Ultra Tour: hardlopen voor het goede doel


Drie webloggende hardlopers (Martine, Pieter en Léonie) hebben een ultratour door Nederland georganiseerd: de Be More Ultra tour. In 5 dagen leggen ze hardlopend 250 km af voor het goede doel. Iedereen die wil kan aanhaken om 15, 30 of 50 km mee te lopen na donatie van een euro per km. Ik heb me zelf ingeschreven voor 30 km vanaf Apeldoorn over een prachtig parcours op 26 maart. Nog even een laatste RDL voor de Rotterdam marathon van 11 april.

De gehele opbrengst van de Be More Ultra-Tour wordt gebruikt om de kinderen van Mother of Peace in Illovo (Zuid-Afrika) een goede opleiding en daarmee een mooie toekomst te bieden.
Midden in het glooiende heuvellandschap van Lower Illovo ligt, verscholen tussen de suikerrietvelden, Mother of Peace. Het is een thuis voor zo'n 50 kinderen, van baby tot 18, die zijn verlaten, seksueel zijn misbruikt, geen ouders meer hebben of om een andere reden niet meer thuis kunnen wonen. De kinderen wonen in kleine huisjes, elk met een huismoeder die voor ze zorgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten